Buitenschoolse opvang

De Koningin Julianaschool werkt nauw samen met Stichting KWEST. Zij zitten in ons schoolgebouw en verzorgen de voorschoolse-. tussenschoolse- en naschoolse opvang. Ook gaan er kinderen na schooltijd naar de Grote Ridder. De kinderen die bij de Grote Ridder op de opvang zitten, worden na schooltijd opgehaald bij ons op school. 

Wat moet u weten

KWEST

Verwonder, ontdek en ervaar bij BSO KwestKids De Lier, Koningin Juliana

Uit school bijkletsen aan de keukentafel. Even wat eten en drinken en dan genieten van onze vrije middag. Lekker klimmen in de bomen, een balletje trappen in de voetbalkooi of rennen in de gymzaal. Wij vermaken ons wel.

BSO KwestKids biedt buitenschoolse opvang aan alle kinderen die bij ons op school zitten. De buitenschoolse opvang vindt plaats in het midden van de school. Na schooltijd, in vakanties of op schoolvrije dagen biedt Kwest verschillende opvangmogelijkheden.

Met de bouwstenen van de gevarieerde skills- en vakantieprogramma’s kunnen de kinderen volop verwonderen, ontdekken en ervaren op het gebied van sport, kunst, natuur en nog veel meer! Nieuwsgierig? Kijk voor meer informatie op www.stichtingkwest.nl of mail naar kwestkidsdelier@stichtingkwest.nl.

De Grote Ridder

Gaat uw kind naar de Julianaschool en bent u op zoek naar een naschoolse opvang? Dan is uw kind welkom op onze NSO!

Op NSO De Grote Ridder werken we kindgericht, met vertrouwde pedagogische medewerkers en hebben we gezonde voeding en natuur hoog in het vaandel staan.

U vindt ons in het nieuwe gebouw van basisschool De Achtsprong (Sportlaan 47, De Lier). Elke dag halen wij, met onze bakfiets, kinderen op van de Julianaschool. Tevens verzorgen wij vakantie opvang en zorgen wij op studiedagen voor uw kinderen.

Op onze NSO vangen we kinderen op in stamgroepen. We gebruiken hier grote open ruimtes voor. De 9+ kinderen vangen wij op in een echte kas. Met elkaar zorgen we voor alle bloemen, bomen en planten. Naast knutsel-, sport- en spelactiviteiten verzorgen wij ook dagelijks kookactiviteiten. Zo vindt ieder kind een activiteit die hij/zij leuk vindt. Want plezier en ontspanning staan bij ons voorop!

Bent u nieuwsgierig geworden?!

Kom gerust langs of mail voor informatie naar onderstaande mailadressen. 

 jolanda@delangekeizer.nl of kimdekoning@delangekeizer.nl